info@salurecruitment.nl

Salu werving en Selectie:

De brug naar juridisch talent

Bedrijven gaan opzoek naar een werving en selectiebureau als er geen tijd of capaciteit beschikbaar is om zelf kandidaten te werven. Wij zijn als werving en selectiebureau gespecialiseerd in het aantrekken en aannemen van juridisch personeel. Werving en selectie is een vak apart. Er is expertise nodig om de juiste personen bij een organisatie te plaatsen.

Werving en selectie uitbesteden is een goede optie als u:
-opzoek bent naar vast personeel;
-hulp nodig heeft bij het vaststellen van het profiel;
-geen tijd of capaciteit heeft om zelf de recruitment te verrichten;
-zich wilt richten op uw kerntaken.

Het kan ook zijn dat u de werving en selectie wilt uitbesteden omdat dit efficiënter is. Daar staan wij volledig achter. Het is efficient voor u en voor ons. Wij weten namelijk precies hoe wij de juiste juristen moeten werven.

Onze recruiters hebben een juridische achtergrond. Dat praat makkelijker voor u.

Onze recruiters hebben een juridische achtergrond en weten dus exact hoe het is om als kandidaat (of als werkgever) werkzaam te zijn in uw sector. Wij zijn werkzaam geweest in verschillende rechtsgebieden. Dat is handig voor u, dat praat makkelijker. Om deze reden kunnen wij exact vastleggen wat uw behoeftes zijn. 

Wij werken resultaatgericht, met een no cure, no pay structuur. Vinden wij geen juiste kandidaat? Dan betaalt u niks. Dat komt zelden voor. Wij houden namelijk onze klanten tevreden en zullen er alles aan doen om de perfecte jurist te plaatsen bij uw organisatie.

Image

Contact

Contact

Heb je vragen voor ons? Neem gerust contact op.

Tarieven

Transparante tarieven voor onze diensten.

Solliciteren

Wil je solliciteren? Bekijk de pagina voor professionals.
Juridische expertise

Innovatief. Oplossingsgericht. Proactief.

Wij kunnen garanderen dat u de juiste kandidaat krijgt geplaatst. Onze screening en assessment van de kandidaten is zeer grondig. Wij hebben een uitgebreid netwerk van juristen door het hele land. Dit netwerk bestaat uit toptalent van junior juristen tot advocaten binnen elk rechtsgebied. Daar komen wij niet zomaar aan.

Salu maakt gebruik van innovatieve oplossingen waaronder verschillende AI-applicaties. Deze applicaties helpen ons om de juiste talenten te vinden en behouden. Wij blijven up to date met alle laatste ontwikkelingen. Zo ook met de wet- en regelgeving, waardoor wij HR-advies kunnen aanbieden

Kwalitatief en met expertise op een efficiënte manier.

Bij het vinden van geschikt juridisch talent is tijd van cruciaal belang. Ons ervaren team zorgt voor betrouwbare en snelle dienstverlening. We hanteren een gestroomlijnd proces om u efficiënt te ondersteunen bij het vinden van de juiste kandidaten binnen de gewenste tijdlijnen. We stellen niet alleen de lijnen op om kandidaten binnen te halen, maar gaan actief op zoek. Zo krijgt u werkelijk waarde voor uw investering. 

Als geen ander begrijpen wij dat een openstaande vacature omzetverlies kan betekenen. Daarom maken wij gebruik van de SMART-methode om de vacature te vullen. Op deze manier kunnen wij zo efficient mogelijk werken en zetten wij zo snel mogelijk de juiste persoon, op het juiste moment op de juiste plek.

Werk samen met Salu

Wij geven om loyaliteit. Daarom gaan wij voor langdurige partnerschap. Zo blijft u een betrouwbare partner houden die op elk moment juridische kandidaten kan leveren. Zo houden wij een topwerkgever vast voor onze juridische talenten.