info@salurecruitment.nl

Passie voor recht.

Expertise in recruitment.

Het team achter Salu bestaat uit echte juristen. Juristen met een passie voor het recht. Juristen met expertise in het werven van de juiste mensen. Leer ons kennen. Zo weet je met wie je in zee gaat.

Loyaliteit

Loyaliteit

Wij hanteren een ethische en transparante aanpak. We geloven in eerlijkheid, integriteit en respect bij alles wat we doen. Onze waarden vormen de basis van onze relaties met opdrachtgevers en professionals. We streven naar duurzame samenwerkingen en bouwen aan langdurige partnerschappen die gebaseerd zijn op vertrouwen en wederzijdse groei.

Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit. We zorgen ervoor dat we grondig screenen en evalueren voordat we kandidaten aanbevelen aan onze opdrachtgevers. Onze focus ligt op het leveren van gekwalificeerde en geschikte professionals die voldoen aan de verwachtingen van onze opdrachtgevers. Gegarandeerd juridisch toptalent. No cure, no pay

Expertise

Expertise

We hebben een toegewijd team van ervaren recruiters met diepgaande kennis van de juridische arbeidsmarkt. Onze experts zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche en hebben uitgebreide netwerken om de beste juridische professionals te bereiken. Door onze achtergrond in de rechten weten wij precies de juiste kandidaat te vinden.

Recruiters met een juridische expertise

Opgericht door juristen, voor juristen. Als geen ander kennen wij de juridische sector. Salu Werving en Selectie is opgericht met als doel de juiste juristen bij de juiste organisaties te plaatsen, omdat alleen op die manier de vaardigheden en competenties van deze juristen optimaal tot hun recht komen. Een mismatch is naar onze mening dan ook een gemiste kans voor zowel werkgevers als werknemers. 

Wij vinden de juiste mensen omdat wij het vakgebied kennen. Recruiters zijn goed in het werven en selecteren van mensen voor verschillende vacatures. Salu is uitmuntend in het werven en selecteren van juristen. Dat is het verschil tussen juridische recruiters en normale recruiters. 

Mensen maken het verschil.

Onze missie

Als je verschillende ondernemers vraagt wat de waarde van hun organisatie is, zullen ze verschillende aspecten benoemen. Allemaal juist. Echter, wij zijn van mening dat de werkelijke waarde van een organisatie in haar mensen ligt. Daarom streven wij ernaar om de juiste mensen bij de juiste organisaties te plaatsen. Werk is van groot belang voor individuen, aangezien ze hierdoor persoonlijk groeien en actief deelnemen aan de maatschappij. Daarom nemen wij onze rol als recruiters uiterst serieus. Wij zorgen niet alleen voor de juiste match, we dragen ook bij aan verbeteringen in mensenlevens. Dat is onze ambitie.

Salu als marktleider in juridische werving

Onze visie

In Nederland mag straks geen enkele jurist zijn die niet bekend is met Salu. Wij streven naar een langetermijnvisie en zien onszelf als een gevestigde naam binnen de juridische sector. We streven ernaar een prominente rol te spelen in de zoektocht naar juridische functies. Wanneer een jurist op zoek is naar een nieuwe functie, is de eerste naam die in hem/haar opkomt: Salu. Wanneer een organisatie een nieuwe jurist nodig heeft, denkt men meteen aan: Salu. Dat is onze toekomstvisie, dat gaan we regelen.

De beste juridische banen door heel Nederland

Wil jij ook werken via Salu Werving en Selectie?

Solliciteer vandaag