info@salurecruitment.nl

Tarieven

Hier vindt u onze tarieven voor de diensten die we aanbieden. Geen verborgen kosten, gewoon helder en transparant. Bekijk welke werving en selectiefee wij hanteren of neem gewoon contact op voor meer informatie!
Kosten werving en selectie

Wat is de werving en selectie-fee bij Salu?

Bij Salu Werving en Selectie hanteren we een eenmalige werving en selectie-fee, gebaseerd op een percentage van het fulltime, bruto jaarsalaris inclusief vakantiegeld. Deze aanpak zorgt ervoor dat het tarief per contract kan variëren. Zie hieronder de percentages.

Bruto jaarinkomen <100.000
Werving en selectie percentage: 20%

Bruto jaarinkomen >100.000
Werving en selectie percentage: 22,5%

Wij werken op basis van “no cure, no pay.” Dit betekent dat je pas betaalt wanneer je een geschikte kandidaat hebt aangenomen die voldoet aan jouw eisen en binnen je team past. Geen geschikte kandidaat? Dan betaal je niets.

Berekening kosten werving en selectie

Voorbeeld: Mocht u opzoek zijn naar bijvoorbeeld een jurist voor uw organisatie dan kunt u op deze manier de kosten voor de werving en selectie berekenen. 

U heeft begroot dat uw toekomstige werknemer 28.000 euro bruto per jaar (inclusief vakantiegeld) gaat verdienen. De kosten van de werving en selectie komen dan uit op 4900 euro.

Vraag kosteloos en vrijblijvend een werving en selectie offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw specifieke situatie en wilt u meer informatie over uw werving en selectie vraag? Vul het aanvraagformulier in met uw gegevens. Een van onze accountmanagers neemt binnen 1 werkdag contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. 

Geheel vrijblijvend en kosteloos. 

Ook interessant

Vacature aanmelden

Vacature aanmelden

Meld direct de vacature aan. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Onze dienstverlening

Onze dienstverlening

Wil je meer weten over onze werkwijze en welke services wij aanbieden?

Contact

Contact

Benieuwd naar contactmogelijkheden voor algemene vragen?

Ben je benieuwd naar de ambities en doelen van Salu?

Bekijk de pagina waar wij onze missie en visie delen. Kom te weten met wie je in zee gaat. Wij vinden het belangrijk dat je onze kernwaardes kent.