info@salurecruitment.nl

Een werving en selectiebureau voor ambitieuze juristen

Wij geloven dat mensen het verschil maken. Daarom doen wij ons best om jou te plaatsen op een plek die een ideale fit is voor jou.

Salu is er voor jou.

Bij Salu Werving en Selectie koppelen we juridische professionals aan de meest geschikte en boeiende kansen in de juridische wereld. Onze focus ligt op het vinden van de juiste match voor jou. Laten we kennismaken! Kom gerust langs bij ons op kantoor, zodat we samen kunnen bespreken waar jouw carrièredoelen en interesses liggen.

Zodra we een duidelijk beeld hebben van jouw professionele verwachtingen, gaan we aan de slag om de ideale match te vinden. We begrijpen dat je graag snel wilt beginnen, en we houden je op de hoogte zodra we een passende kans voor je hebben gevonden.

Tijdens het proces zorgen we ervoor dat je wordt voorbereid voor jouw sollicitatiegesprek. Al snel hebben we een geschikte match gevonden! Je krijgt de kans om je toekomstige werkgever te ontmoeten. Als alles positief is, kan je overgaan tot ondertekening van het arbeidscontract.

Nadat je van start bent houden we contact. Gewoon om te kijken hoe het gaat en of je op je plek bent bij je nieuwe werkgever. Wij zorgen voor nazorg. Als alles naar wens is, wensen wij je veel succes bij je nieuwe werkgever!

Benieuwd hoe het proces eruitziet?

Korte lijnen, persoonlijk contact, altijd beschikbaar. Dat is het soort juridische recruiter dat wij zijn.

1. Kennismaking

1. Kennismaking

Leer ons kennen en bespreek jouw ambities, zodat we een persoonlijke match kunnen creëren.

2. Match

2. Match

Wij beoordelen jouw ervaring, competenties en vaardigheden om je met de juiste werkgever te koppelen.

3. Sollicitatie

3. Sollicitatie

We bereiden je voor op gesprekken en geven sollicitatietips voor een succesvol gesprek.

4. Starten

4. Starten

Met een perfecte match en onboarding ben je klaar voor je nieuwe avontuur. Je ontvangt ook nazorg.

Ons doel is om jou op de juiste plek te krijgen

Wij zorgen ervoor dat jij een functie krijgt die bij jou past. Waar jij jezelf kan zijn en juridische excellentie kan drijven. Wij zoeken een ideale fit voor jou. Wij houden graag persoonlijk contact met je.

Wij luisteren.

Jij hebt belangen. Daar komen wij voor op. Wij onderhandelen graag namens jou met de (toekomstige) werkgever. Doorgroeimogelijkheden, thuiswerkmogelijkheden, hoger salaris, etc. Wij horen je graag aan.

Wij coachen.

Wij staan klaar om jou op goede banen te leiden. Sollicitatievoorbereiding, kennis, tips, nazorg en veel meer. Wij zien jou als onze partner.

Zij gingen jou voor. Bekijk wat ons netwerk te zeggen heeft!

We willen graag in contact met je komen om de mogelijkheden te bespreken.

Laat je e-mail achter. Dan nemen wij contact met je op.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Naam
Click or drag a file to this area to upload.